Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Kamma Smoked

kr. 10.900,00kr. 11.900,00

Kamma er en af vores mest moderne og samtidig eksklusive krystallamper, da dens aflange krystaller og udtryk omfavnes af en rå jernramme i sort.  Kamma er den perfekte spisebordlampe for dig der ønsker at blande den eksklusive stil med et nordisk råt udtryk. Kamma fås i 100cm og 120cm, og kommer med smoked krystaller og en jernramme i sort. Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Farven på de smoked krystaller kan opleves forskelligt på billeder ved et henholdsvis lyst eller mere gyldent skær. Dette afhænger af om der er mørkt udenfor eller dagslys når billedet taget. Den smoked ydre belægning på krystallerne er derfor yderst smuk og helt unik i udtrykket.

Se også “Kamma Gold” med klare krystaller og messing ramme. Kamma kan også fås med klare krystaller og sort jernramme “Kamma clear”.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Bemærk at krystallernes smoked belægning på ydersiden er udført via en håndlavet proces, og der kan derfor forekomme mindre variationer på ydersiden af krystallen i form af små afmærkninger. Dette er helt normalt og bemærkes ikke når de mange krystaller indgår i en større helhed oppe i den smukke lysekrone.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Længde

100cm, 120cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.