Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Hallie Clear Small

kr. 6.900,00

Hallie Clear Small er vores fine lysekrone, der både fungerer som en smuk accessoires til dit walk-in closet eller som en indbydende loftslampe til din stue eller over spisebordet. Hallie Clear Small har 3 rækker af krystaller og kommer i Ø50 cm. Hallie Clear findes også i størrelserne Ø80 cm og Ø100 cm se “Hallie Clear Superior”. Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Hallie kan bruges både som loftslampe og som pendellampe og kommer også med smoked krystaller se “Hallie Smoked Small” og “Hallie Smoked Superior”.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et sort velour overtræk til kæden.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

På lager

Updating…
  • Ingen varer i kurven.