Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Om os

Nordic Crystals er en dansk virksomhed fra foråret 2020. Nordic Crystal blev grundlagt med tanken om, at sammensætte det æstetiske, smukke, rå og moderne i en krystallysekrone, så det passede til den nordiske minimalistiske stil med klare linjer, som vi har i Scandinavien. Derfra kommer navnet “Nordic Crystals” – moderne lysekroner til det noridiske moderne hjem.

Med lysekroner i fokus, er vi i Nordic Crystals de første i Skandinavien med et online univers af krystaller, hvilket vi er meget stolte af. I Nordic Crystals har vi vores egen producent, som er nøje udvalgt og som kun vi arbejder sammen med. Derfor finder du kun de originale Nordic Crystals lysekroner hos os her på siden eller hos vores forhandler Balie Balie.

I Nordic Crystals specialiserer vi os udelukkende i krystaller og belysning. Vi indkøber, sælger, designer og faciliterer specielfremstillinger af moderigtige krystallysekroner og lamper. 

Med tre ansatte i firmaet, har vi i Nordic Crystals opnået en ekspertise og viden inden for vores produktsortiment og lysekroner. Vores vision er at blive den førende leverandør af lysekroner og krystallamper i Norden, således at vi altid kan tilvejebringe de nyeste og mest moderigtige designs af eksklusive krystallysekroner i en høj kvalitet og til den helt rigtige pris. 

Nordic Crystals’ værdigrundlag er kvalitet og eksklusivitet. Derfor er vores krystallamper og krystallysekroner lavet af krystaller i høj kvalitet, hvor belægningen af krystallerne er håndlavet. Krystallerne har derfor en gennemtrængende lysreflektion, hvor prismerne i krystallerne skaber det smukkeste lysindfaldet og belysning, når lyset tændes. Dette er fællesnævneren for alle vores ekstravagante krystallysekroner.

Kvaliteten bag vores produkter indebærer også, at alle vores lamper er CE certificeret, hvilket betyder at de lever op til de godkendte EU standarder for salg og produktion af lamper.

Udover kvalitet ligger vi også utrolig høj vægt på god kundeservice og at du får en god oplevelse når du køber en lysekrone eller lampe hos os. Derfor har vi tilknyttet en serviceteknikker i vores virksomhed, som står klar til at hjælpe, hvis der i mod forventning, skulle være noget galt med lampen.

Vi ser meget frem til at hjælpe med at udsmykke dit nordiske hjem med eksklusive krystaller.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.