Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Rose Clear

kr. 9.400,00kr. 13.400,00

Rose er vores nyeste model med krystaller i et trekantet udtryk, som gør lysekronen særpræget og eksklusiv. Rose krystallysekrone kommer med et fint stel i chrome. Selvom designet kan syne lidt italiensk eller fransk, så passer dens fine træk og stilfulde udtryk ind i den skandinaviske minimalistiske stil. Rose krystallampe kommer med klare krystaller.

Find videoer af Rose under vores højdepunkter på vores instagramprofil @nordiccrystals

Lysekronen kan både bruges som loftlampe og som pendellampe.

OBS! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked. Der medfølger separate lyspærerholdere til modellen Chandi Ø110 cm som skal eftermonteres. Dette er til placering af lyspærer nederst i kronen. Dette anbefaler vi udføres af en elektriker.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Diameter

60cm, 80cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.