Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Storm

kr. 9.400,00kr. 13.400,00

Storm er en rå og raffineret krystallysekrone med sin specielle og stilfulde niveaufordeling af smukke krystaller omgivet af en sort stålramme. For at få den fulde effekt af niveaudelingen af krystallerne, er Storm designet til at opleves nede fra, og bør derfor ikke hænge for lavt. Storm kommer med 5 lag krystaller, hvor et af dem findes helt unikt indvendigt i bunden af lysekronen. Krystallerne er håndlavet og der kan derfor forekomme mindre variationer.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.