Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Flora smoked gulvlampe med marmor fod

kr. 5.900,00

Vores gulvlampe kommer med de fineste detaljer, da den har en elegant lampefod i støbt og håndlavet sort marmor. Vores gulvlamper kommer med 3 rækker af krystaller og fås både med klare og smoked krystaller.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Farven på de smoked krystaller kan opleves forskelligt på billeder ved et henholdsvis lyst eller mere gyldent skær. Dette afhænger af om der er mørkt udenfor eller dagslys når billedet taget. Den smoked ydre belægning på krystallerne er derfor yderst smuk og helt unik i udtrykket.

Mål: Gulvlampens top har en diameter på Ø45 cm. Højde 155 cm. Marmorfoden måler Ø35 cm. i diameter. Gulvlampen bruger 4 stks. E14 lyspærer.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Bemærk at krystallernes smoked belægning på ydersiden er udført via en håndlavet proces, og der kan derfor forekomme mindre variationer på ydersiden af krystallen i form af små afmærkninger. Dette er helt normalt og bemærkes ikke når de mange krystaller indgår i en større helhed oppe i den smukke lysekrone.

 

 

 

 

På lager

Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.