Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Chandi Smoked

kr. 8.999,00kr. 18.900,00

Chandi med smoked krystaller er et populært valg af krystallysekrone til et nordisk hjem. Med niveaufordelingen af lange og moderne krystaller samt sorte jernramme, skabes et råt, minimalistisk og samtidig elegant udtryk. Chandi er din overdådige krystallysekrone, som kan anvendes som entrelampe, stuelampe eller spisebordslampe. Chandi kommer med smoked grey krystaller og findes i  størrelserne Ø50 med 3 rækker af krystaller, Ø60cm med 4 rækker krystaller, Ø80cm med 5 rækker krystaller og Ø110 cm med 7 rækker krystaller. Chandi Smoked findes desuden med klare krystaller, se “Chandi”.Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Farven på de smoked krystaller kan opleves forskelligt på billeder ved et henholdsvis lyst eller mere gyldent skær. Dette afhænger af om der er mørkt udenfor eller dagslys når billedet taget. Den smoked ydre belægning på krystallerne er derfor yderst smuk og helt unik i udtrykket.

Lysekronen kan både bruges som loftlampe og som pendellampe.

OBS! Der medfølger separate lyspærerholdere til modellen Chandi Ø110 cm som skal eftermonteres. Dette er til placering af lyspærer nederst i kronen. Dette skal udføres af en elektriker.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Bemærk at krystallernes smoked belægning på ydersiden er udført via en håndlavet proces, og der kan derfor forekomme mindre variationer på ydersiden af krystallen i form af små afmærkninger. Dette er helt normalt og bemærkes ikke når de mange krystaller indgår i en større helhed oppe i den smukke lysekrone.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Diameter

50cm, 60cm, 80cm, 110cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.