Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Elva

kr. 6.899,00kr. 10.999,00

Elva er en romantisk krystallysekrone, vis moderne udtryk viser sig ved skiftevis klare krystaller i en triangulær udformning og shiny rustfrit stål i guldfarve. Elva er en perfekt entre spisebordslampe til dig,  der ønsker en ekstraordinær lysekrone. Elva fås i 57 cm og 75 cm i diameter. Krystallerne er håndlavet og der kan derfor forekomme mindre variationer.

Lyspærer: E14

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

OBS! Der skal monteres holdere i midten af lysekronen med tilslutning af strøm. Dette er til placering af lyspærer nedad i kronen. Dette skal udføres af en elektriker.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.