Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Lysekroner

Nordic Crystals’ kollektion af lamper er ikke stationær. Tværtimod, så udvides sortimentet løbende i takt med tidens trends og i et moderigtigt design med altid høj kvalitet.

Lamper udgør en væsentlig del af udtrykket i et hjem og de er oftest det første gæsterne lægger mærke til, når de træder ind ad døren. Derfor er det okay at være kræsen, når en ny lampe, lysekrone eller kystallysekrone, skal inden for hjemmets fire vægge.

Det er derfor også muligt at få specielfremstillet lige præcis den krystallysekrone eller krystallampe som du ønsker.  Dette aftales blot nærmere med os. Du behøver derfor hverken at gå på kompromis med kvalitet og designet, når du skal beslutte dig for din nye krystallampe og krystallysekrone.

Spisebordslampe, entrelampe, haullampe, stuelampe, soveværelseslampe, lampe til gangen eller trappen. Nordic Crystals har krystallamper og krystallysekroner til hvert et hjørne og krog af dit hjem.  Hvad enten dit nordiske hjem har brug for en spisebordslampe med smoked krystaller og råt jern eller om stuelampen skal være en krystallysekrone i et gyldent udtryk med klare krystaller, så vil vi gøre det ypperste for at finde krystallerne, der passer lige præcis til dig.

Krystaller er den udsmykning et hvert nordisk hjem har brug for.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.