Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Chandi Clear

kr. 8.999,00kr. 18.900,00

Chandi er vores bestseller krystallysekrone, som danner et fantastisk lys i stuen, entreen eller når den bruges som spisebordslampe. Med niveaufordelingen af moderne og lange klare krystaller samt sorte stålramme, giver Chandi et råt og samtidig elegant og minimalistisk udtryk. Chandi fås i Ø50 med 3 rækker af krystaller, Ø60 cm med 4 rækker krystaller,  Ø80 cm med 5 rækker krystaller og Ø110 cm med 7 rækker krystaller.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Chandi findes også med smoked krystaller, se “Chandi smoked”

Lysekronen kan både bruges som loftlampe og som pendellampe.

OBS! Der medfølger separate lyspærerholdere til modellen Chandi Ø110 cm som skal eftermonteres. Dette er til placering af lyspærer nederst i kronen. Dette skal udføres af en elektriker.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Diameter

50cm, 60cm, 80cm, 110cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.