Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Hallie Smoked Small

kr. 6.900,00

Hallie Small er den mindste af vores lysekroner i Hallie serien. Med 3 rækker af store og samtidig minimalistiske krystaller i farven smoked, frembringer Hallie et moderne og rustik udtryk i dit hjem.

Hallie fungerer perfekt som en loftlampe til dit soveværelse, entré eller walkin closet, da krystallerne reflekterer lyset utroligt smukt når monteres direkte i loftet. Krystallerne skifter således udtryk afhængig af om lyset er tændt eller slukket. Derfor får du “to” fantastiske lamper i én. Hallie fås også med klare krystaller, se “Hallie clear”.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Farven på de smoked krystaller kan opleves forskelligt på billeder ved et henholdsvis lyst eller mere gyldent skær. Dette afhænger af om der er mørkt udenfor eller dagslys når billedet taget. Den smoked ydre belægning på krystallerne er derfor yderst smuk og helt unik i udtrykket.

Hallie kan både bruges som loftslampe og som pendellampe.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Bemærk at krystallernes smoked belægning på ydersiden er udført via en håndlavet proces, og der kan derfor forekomme mindre variationer på ydersiden af krystallen i form af små afmærkninger. Dette er helt normalt og bemærkes ikke når de mange krystaller indgår i en større helhed oppe i den smukke lysekrone.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Dimensioner: Diameter 50cm, højde 21 cm, vægt 8,2 kg.

Antal lyspærer: E14*6

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Varenummer (SKU): HALLIE-BLSM-D50

På lager

Varenummer (SKU): HALLIE-BLSM-D50 Kategorier: , , , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.