Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Hallie Smoked Superior

kr. 10.900,00kr. 14.900,00

Hallie Superior er vores overdådige krystalloftslampe med smoked krystaller med 3 rækker  af store og samtidige minimalistiske krystaller, der opleves unikt, når lyset tændes. Hallie Superior er en eksklusiv og moderne krystallysekrone med dens rå jernramme, der omfavner krystallerne. Krystallerne skifter udtryk afhængig af om lyset er tændt eller slukket, når du vælger farven smoked. Derfor får du “to” udtryksfulde lamper i én. Hallie Superior fås i Ø80 cm og Ø100 cm størrelser, samt i Ø50 cm se “Hallie small”. Herudover kommer Hallie med klare krystaller, se “Hallie Clear”.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Farven på de smoked krystaller kan opleves forskelligt på billeder ved et henholdsvis lyst eller mere gyldent skær. Dette afhænger af om der er mørkt udenfor eller dagslys når billedet taget. Den smoked ydre belægning på krystallerne er derfor yderst smuk og helt unik i udtrykket.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Hallie kan både bruges som loftslampe og som pendellampe.

Bemærk at krystallernes smoked belægning på ydersiden er udført via en håndlavet proces, og der kan derfor forekomme mindre variationer på ydersiden af krystallen i form af små afmærkninger. Dette er helt normalt og bemærkes ikke når de mange krystaller indgår i en større helhed oppe i den smukke lysekrone.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.