Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Nola Smoked Væglampe

kr. 2.900,00

Nola er vores krystalvæglampe, som giver de små kroge og hjørner i dit hjem det ekstra luksuriøse udtryk. Nola går desuden perfekt som soveværelseslampe. Krystallamperne Chandi, Kamma, Hallie, Bjørk og Storm kan med fordel sammensættes med Nola. Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Farven på de smoked krystaller kan opleves forskelligt på billeder ved et henholdsvis lyst eller mere gyldent skær. Dette afhænger af om der er mørkt udenfor eller dagslys når billedet taget. Den smoked ydre belægning på krystallerne er derfor yderst smuk og helt unik i udtrykket.

Nola kommer i størrelsen 25 cm i diameter målt fra toppen af lampen og er hele 42 cm i højden. Nola kommer med klare eller smoked krystaller. Vægt 2,3 kg.

Antal lyspærer:  E14*1

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Bemærk at krystallernes smoked belægning på ydersiden er udført via en håndlavet proces, og der kan derfor forekomme mindre variationer på ydersiden af krystallen i form af små afmærkninger. Dette er helt normalt og bemærkes ikke når de mange krystaller indgår i en større helhed oppe i den smukke lysekrone.

På lager

Varenummer (SKU): NOLA-BLSM-D25 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.