Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Hallie Clear Superior

kr. 10.900,00kr. 14.900,00

Hallie Clear Superior er vores store og overdådige lysekrone, der både fungerer som en smuk accessoires til dit walk-in closet eller som en indbydende loftslampe til din stue eller hængende over spisebordet. Hallie Clear Superior har 3 rækker af krystaller og kommer i enten Ø80 cm eller Ø100 cm. Hallie Clear findes også i Ø50 cm se “Hallie Clear Small”.

Hallie kan bruges både som loftslampe og som pendellampe og kommer også med smoked krystaller se “Hallie Smoked Small” og “Hallie Smoked Superior”.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et sort velour overtræk til kæden.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Diameter

80cm, 100cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.