Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Dana

kr. 14.900,00

Dana er vores nyeste lysekrone, som er designet med mange rækker af klare krystaller. Lysekronen kommer også med et raffineret lag af krystaller i bunden af kronen med krystaller i flere størrelser, som gør den særdeles ekstraordinær i udtrykket, når den opleves nedefra. Dana giver både volume og højde med dens flotte dimensioner og passer derfor helt perfekt ind i entréen, dagligstuen eller over et spisebord.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Dimensioner: Diameter 70cm, højde 45 cm, vægt 16 kg.

Antal lyspærer: E14*12

Yderligere info: Når lampen er samlet, vil den som standard være ca. 100cm målt fra bunden af lampen op til loftet. Hvis lampens højde ønskes at blive justeret, er dette muligt. Skriv dette i kommentarfeltet ved bestilling.

Varenummer (SKU): DANA-BLCL-D70

 

Updating…
  • Ingen varer i kurven.