Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Kamma Gold

kr. 10.900,00kr. 11.900,00

Kamma Gold er vores smukke krystallampe, som giver et eksklusivt udtryk, når de klare krystaller sammenblandes med rammen i guldudtryk. Kamma er den perfekte spisebordslampe, der danner rammerne om enhver luksuriøs middag. Kamma Gold fås i 100cm og 120cm, og kommer med klare krystaller med en jernramme i guldudtryk. Kamma fås også med smokey krystaller og en rå jernramme i sort. Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Lyspærer: E14

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Vægt N/A
Størrelse N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.