Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Kamma Clear

kr. 10.900,00kr. 11.900,00

Kamma med klare og gennemtrængende krystaller er en enestående lysekrone til dit spisebord, som man ikke finder mange andre steder. Krystallysekronen kan desuden fuldende udtrykket i dit køkken når den placeres over kogeøen.

Kamma med klare krystaller findes kommer i L100cm og L120cm, og kommer med klare krystaller med en jernramme i sort. Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet. Ekstra kæde kan tilkøbes.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Vægt N/A
Størrelse N/A
Updating…
  • Ingen varer i kurven.