Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Chandi Gold

kr. 8.999,00kr. 18.900,00

Chandi Gold er vores bud på den moderne krystallysekrone med et klassik og romantisk udtryk, der viser sig i dens finish med en stålramme i børstet messing. Chandi Gold er derfor den perfekte lysekrone til dig, der elsker detaljerne i det børstede messing.  Chandi Gold fås i Ø60 cm med 4 rækker krystaller,  Ø80 cm med 5 rækker krystaller og Ø110 cm med 7 rækker krystaller.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Chandi findes også med smoked krystaller og en sort stålramme, se “Chandi smoked” og med klare krystaller og en sort stålramme “Chandi Clear”.

Lysekronen kan både bruges som loftlampe og som pendellampe.

OBS! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked. Der medfølger separate lyspærerholdere til modellen Chandi Ø110 cm som skal eftermonteres. Dette er til placering af lyspærer nederst i kronen. Dette anbefaler vi udføres af en elektriker.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Diameter

60cm, 80cm, 110cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.