Stort varelager og showroom. Fri fragt og hurtig levering til Danmark (1-2 hverdage)

Hallie Gold

kr. 6.900,00kr. 14.900,00

Hallie gold er en eksklusiv og moderne krystallysekrone, der kommer med smuk ramme og detalje i den matte messing, som skaber en unik sammenhængen til hjemmet, hvis messing i forvejen er eller skal være detaljen der pryder dit hjem. Hallie serien er vores krystalloftslampe med 3 rækker af store og samtidige minimalistiske krystaller, der opleves unikt, når lyset tændes. Hallie Gold fås i Ø5 0cm, Ø80 cm og Ø100 cm størrelser. Herudover kommer Hallie med klare krystaller og sort ramme eller med smoked krystaller og sort ramme, se “Hallie Clear small/Superior” og “Hallie Smoked Small/Superior”.

Størrelsen på vores krystaller er tilpasset hver enkel model så lysekronen får de helt perfekte proportioner og et udtryk, som ikke er for aflangt. Alle vores krystaller kommer i den højeste kvalitet og har en delikat belægning, som er håndlavet.

Yderligere info: Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbar kæde samt et aftageligt velour overtræk til kæden, som vist på billedet.

Hallie kan både bruges som loftslampe og som pendellampe.

Anbefaling: Vi anbefaler, at man anvender plastikhandsker når krystallerne påføres, for at undgå fedtfingre på krystallerne. Derudover er det en god idé at tørre krystallerne af med en fiberklud, inden de påføres.

Obs! Når lysekronen skal hænges op, skal man selv købe de skruer og rawplugs, der passer til ens loftstype og som kan holde til lampens vægt. Dette kan købes i et lokalt byggemarked.

Vægt N/A
Størrelse N/A
Diameter

50cm, 80cm, 100cm

Updating…
  • Ingen varer i kurven.